Alle nieuwsberichten

Een carrièrepad vol kansen

Online sinds

Een job waarin je veel opleidingsmogelijkheden krijgt? Dat is werken voor de federale overheid! Of je nu net begint aan je carrière of al jarenlange ervaring hebt, er zijn altijd mogelijkheden om te groeien en bij te leren bij de federale overheid.  

Ambitie om te groeien? Dat kan! 

Bij de federale overheid staat de ontwikkeling van onze medewerkers centraal. We geloven sterk in het belang van voortdurende opleiding en groei, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarom zorgen we voor een breed scala aan zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden die onze medewerkers mogen volgen. Je kan je niet alleen verdiepen in specifieke opleidingen binnen je vakgebied, maar je hebt bijvoorbeeld ook de kans om taalopleidingen te volgen. Heb je zelf een bepaalde opleiding op het oog die voor jou waardevol zou kunnen zijn? Geef dit gerust aan!  

Ondersteuning van je collega’s 

Winne werkt als projectleider bij de FOD Mobiliteit en Vervoer. “Ik krijg een heel pakket van opleidingen om mij goed in te werken. Daarnaast krijg ik ook heel wat ondersteuning van mijn leidinggevende en collega’s om mij op weg te helpen.” 

Ben je op zoek naar een job waar je goed begeleid wordt door je collega’s en waar je volop kansen krijgt om je carrière uit te bouwen? Neem dan zeker een kijkje naar de diverse mogelijkheden bij de federale overheid. 

Ontdek hun getuigenissen 

Remote video URL