Alle nieuwsberichten

Een werkgever met aandacht voor jouw werk-privé balans

Online sinds

Werken voor de federale overheid is kiezen voor een werkgever die jouw talenten waardeert en zich inzet voor het welzijn van de samenleving. Als grootste werkgever van het land biedt de federale overheid niet alleen een brede waaier aan carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden, maar ook een werkomgeving waar flexibiliteit en een gezond privéleven centraal staan.  

Inzetten op gelukkige medewerkers 

Uit tal van studies en praktijkervaringen blijkt keer op keer dat gelukkige medewerkers niet alleen productiever zijn, maar ook creatiever en gemotiveerder. Daarom hechten we bij de federale overheid veel waarde aan een gezonde balans tussen werk en privéleven. Het welzijn van medewerkers staat centraal, en dat wordt weerspiegeld in de beleidsmaatregelen en initiatieven die worden genomen. 

Flexibele uren en telewerken 

De federale overheid biedt flexibele werkuren en de mogelijkheid tot telewerken. Deze maatregelen geven medewerkers de flexibiliteit om hun werkdag zo in te richten dat deze aansluit bij hun persoonlijke leven.  

Sidi vertelt: “Ik mag ’s Ochtends tot 9 uur of half 10 toekomen, waardoor ik nog tijd heb voor mijn kinderen of iets anders. Als ik ‘s avonds wat vroeger weg moet, kan dit ook. Je krijgt heel wat flexibiliteit zolang je werk maar goed gedaan is.” 

Wil je je graag inzetten voor het algemeen belang en maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen? Vind je het belangrijk om in een sfeer van respect en vertrouwen te werken, met aandacht voor werk en privé? Dan ben je bij de federale overheid op de juiste plek! Ontdek de verschillende vacatures bij ons!

Ontdek enkele getuigenissen 

Remote video URL
Remote video URL