Alle nieuwsberichten

Federale overheid strijdt mee tegen holebi- en transfobie

Online sinds

Regenboogvlag op een vlaggenmast in WTC III (gebouw van de FOD BOSA)

Op 17 mei is het de Internationale Dag tegen Holebi-en -Transfobie. Naar jaarlijkse gewoonte wappert op die dag de regenboogvlag aan de gebouwen van verschillende federale overheidsorganisaties. Inclusie en respect voor iedereen zijn immers belangrijke waarden binnen de federale overheid. 

De Internationale Dag tegen Holebi-en -Transfobie zet de rechten van holebi’s en trans personen   in de kijker. Als federale overheid scharen we ons uiteraard achter het principe van gelijke kansen en niet alleen op deze ene dag. Bij ons is iedereen welkom, ongeacht gender of seksuele oriëntatie. We zien verschillen als een echte meerwaarde op de werkvloer. Wat ook je opleidingsniveau of beroepservaring mag zijn: wij bieden jobs aan in alle domeinen én voor alle soorten profielen. 

Wat doen we exact?

Bezoek ons op de Pride

Wil je meer weten over een carrière bij de federale overheid? Je kan ons op zaterdag 18 mei op de Brussels Pride vinden, samen met BePROUD. Kom zeker een bezoekje brengen van 12 tot 18 uur aan de Keizerslaan (ter hoogte van de Kunstberg). Tot dan!