Alle nieuwsberichten

Fiscalist Challenge 2023

Online sinds

Klaar voor de fiscale uitdaging van de FOD Financiën?

Na een succesvolle eerste editie in 2021, afgewisseld met een LegalFin Challenge gewijd aan de meer juridische profielen, is de Fiscalist Challenge terug in 2023!

Opnieuw krijg je de kans om deel te nemen aan een uitdaging van jewelste en dan nog wel in jouw favoriete discipline: fiscaliteit. Een kans om jouw ambities waar maken, en zeg nu zelf, wie anders dan FOD Financiën kan hiervoor zorgen?

Dus, als jij niet te verslaan bent op belastinggebied en je een leuke uitdaging wel kan smaken, dan is deze Fiscalist Challenge echt iets jou! Het maakt niet uit of je nog student bent of al een ervaringsdeskundige, iedereen is van harte welkom. Er valt niets te verliezen, alleen maar te winnen! In het beste geval sleep je een mooie prijs in de wacht en verover je een plaatsje op ons fiscaal erepodium! Zoniet, hou je er sowieso een geweldige ervaring op na en ontmoet je andere professionals en fiscalisten.

Meer nog, ben je nog op zoek bent naar een boeiende job, dan kan krijg je die als finalist misschien ook aangeboden.

Hoe verloopt die Fiscalist Challenge?

De Challenge verloopt in twee fasen:

  1. De online wedstrijd
    De eerste challenge gaat online door van 02/10 tot 15/11/2023. Gedurende deze periode van zes weken kan je, op het moment dat jou het best past, vijftien fiscaal gerelateerde vragen beantwoorden. Dit alles in exact vijftien minuten chrono. Eén minuut per vraag, een peulenschil voor een fiscale kenner als jij, niet? Ter info, de vragen werden opgesteld door hoogleraren en experten in fiscaliteit.
  2. De grote finale
    Op het einde van deze eerste fase worden de 40 beste studenten en de 20 beste professionals geselecteerd voor de finale. Die zal plaatsvinden op 14 december, in Brussel.

Wie kan deelnemen?

De challenge staat open voor iedereen: studenten, professionals (zowel uit publieke als uit privésector), medewerkers van FOD Financiën, …

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Registreer je dan snel via de Fiscalist Challenge-website. Succes!