Alle nieuwsberichten

Kom naar onze stand op de afstudeerbeurs in Gent

Online sinds

Werkenvoor.be neemt op 23 maart deel aan de afstudeerbeurs in Gent. Wil je kennismaken met de federale overheid en de vele, diverse jobs die we in de aanbieding hebben? Wil je meer te weten komen over onze selectieprocedures? Breng dan een bezoekje aan onze stand!

De federale overheid omvat een pak organisaties. Alles bij elkaar zijn we zo de grootste werkgever in België. Iedere organisatie heeft zijn eigen doelstellingen, maar steeds staat het algemeen belang voorop. Wie er werkt, zorgt mee voor een positieve impact op de samenleving. Misschien wil jij ook wel jouw steentje bijdragen? Op de afstudeerbeurs in Gent, op 23 maart, geven we je graag meer info!

We vertellen je er meer over de vele maatschappelijk relevante jobs die we hebben en lichten onze selectieprocedures toe. Ben je pas afgestudeerd en lijkt de federale overheid je een interessante werkgever, maar weet je niet waar te beginnen? Op de afstudeerbeurs kunnen we jou helpen! Ook wie nog geen diploma heeft maar staat te popelen om de arbeidsmarkt te verkennen, kan terecht bij ons. Als laatstejaarsstudent kan je namelijk nu al solliciteren!

Kom dus zeker naar de stand van Werkenvoor.be! Je kan ons vinden op de algemene jobmarkt en de interuniversitaire Job Market for Young Researchers (in samenwerking met Sciensano), van 12 tot 18 uur.

Wil je nu al een eerste stap zetten? Maak dan alvast een online cv aan op onze website. Als je dat gedaan hebt, kan je zelfs meteen solliciteren voor één van de vele vacatures die we hebben.

Praktische info

Jobbeurs op 23 maart
Flanders Expo, hal 1
Gent

Neem zeker ook eens een kijkje op de website van de afstudeerbeurs!