Alle nieuwsberichten

RIZIV werft binnenkort nieuwe artsen aan

Online sinds

Een vrouwelijke arts en haar patiënt

Het RIZIV lanceert aan het eind van deze maand heel wat nieuwe vacatures voor artsen, verspreid over verschillende diensten en verschillende kantoren in het land. Wil je je carrière als arts een nieuwe weg uitsturen? Dan is dit de uitgelezen kans! Bij het RIZIV kan je namelijk rekenen op een boeiende job, makkelijk te combineren met je privéleven.

Het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV) ziet onder meer toe op de uitgaven van de sociale zekerheid, een cruciale taak. Wil je hier als arts aan bijdragen? Hou dan deze website in de gaten, waar vanaf 25 augustus heel wat vacatures te vinden zullen zijn. Ongeacht de dienst waar je terechtkomt, jouw medische expertise staat altijd centraal. Je zet je kennis in om dossiers kritisch op te volgen en houdt zo mee de sociale zekerheid betaalbaar. Een job van groot maatschappelijk belang dus!

Wil je je verder infomeren over deze vacatures bij het RIZIV? Neem dan deel aan de infodag die plaatsvindt op 9 september van 10 tot 12 uur in Brussel. Inschrijven kan vanaf 25 augustus. Meer info volgt nog via de kanalen van Werkenvoor.be, maar hou je agenda alvast vrij!