Alle nieuwsberichten

Taaltesten: inschrijving opent op 06/11

Online sinds

Ben je momenteel bezig met taaltesten en wacht je op een kans om je in te schrijven voor een mondelinge proef of eentje op de pc? Uitzonderlijk worden in november de nieuwe data voor de taaltesten gepubliceerd op maandag 6 november (in plaats van de eerste vrijdag van de maand). Noteer deze datum dus alvast in je agenda!

Testen open voor iedereen


Wil je je taalkundige vaardigheden testen? Werkenvoor.be biedt je een brede waaier aan testen die aangepast zijn aan jouw behoeften en niveau! Elke persoon die zijn kennis van één de drie landstalen wil laten testen, kan hiervoor bij ons terecht.
Afhankelijk van het niveau bestaan onze testen uit verschillende modules die verschillende vaardigheden toetsen: luisteren, lezen, spreken en schrijven. Vul deze vragenlijst in om de test te vinden die bij jouw situatie past!


Het aantal beschikbare plaatsen voor onze mondelinge modules is beperkt per dag om onze evaluatoren in staat te stellen kwalitatief hoogstaand werk te leveren. Je vindt een overzicht van beschikbare sessies in je online account.


Gewoonlijk worden de nieuwe data op de eerste vrijdag van elke maand gepubliceerd. Bij uitzondering in november zullen deze data beschikbaar zijn voor inschrijving op de eerste maandag van de maand, d.w.z. 6 november. Noteer het in jouw agenda!


Meer info?


Als je meer wilt weten over ons aanbod taaltests en hoe je je erop kunt voorbereiden, bekijk dan ons overzicht van taaltests en certificaten.