Alle nieuwsberichten

Top Skills: ontdek jouw toekomst als topmanager

Online sinds

Als topmanager bij de federale overheid heb je een job met heel wat impact. Niet alleen op de werkvloer maar ook op de maatschappij. Heb jij de ambitie om een topfunctie op te nemen? Neem dan op 27 juni deel aan Top Skills!

Tijdens deze sessie leer je:

  • hoe je jezelf kan voorbereiden op een sollicitatie voor een functie als topmanager
  • wat er verwacht wordt van een topmanager
  • hoe het selectieproces verloopt
  • welke ervaring en competenties je nodig hebt om te solliciteren

Na een infosessie zullen enkele topmanagersgetuigen over hun ervaringen. Jij krijgt dan de kans om jouw vragen te stellen.

Inschrijven kan tot 17 juni 2024, mis je kans niet!

Gelijke kansen voor elk talent

Gelijke kansen zijn een kernprincipe bij onze selectieprocedures. Als topmanager neem je een verantwoordelijkheid op waarbij jouw talenten de doorslag geven, niet je gender, leeftijd, handicap, huidskleur, …

We moedigen dus iedereen met interesse in een topfunctie bij de federale overheid aan om deel te nemen. Je hebt liefst wel al een zekere ervaring met het leiden van een team, de organisatie en het beheer van diensten en middelen of het onderhouden van externe relaties.

Let op: tijdens deze editie van Top Skills geven we geen individuele coaching of gepersonaliseerd advies over jouw specifiek sollicitatietraject. We geven je wel de nodige informatie om je voldoende voor te bereiden op zo’n traject, zodat je weet wat je kan verwachten.

Bekijk hier het volledige programma en schrijf je in.