Alle nieuwsberichten

Werk mee aan een veilig Brussel!

Online sinds

Lijkt het je wat om het nieuwe Situation Center van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest uit te bouwen? Heb je zin om elke dag met verschillende partners samen te werken? Is het antwoord tweemaal volmondig ‘ja’, dan ben jij misschien wel één van de twee nieuwe attachés crisisbeheer die safe.brussels zoekt!

Safe.brussels is een Brusselse instelling van openbaar nut dat toeziet op de coördinatie van het preventie- en veiligheidsbeleid op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Zo wil het een veilig en sereen kader bieden voor iedereen die in Brussel woont, er werkt of er komt als bezoeker. Om deze missie waar te maken is safe.brussels momenteel op zoek naar twee attachés crisisbeheer binnen het nieuwe Situation Center.

Boeiend takenpakket
Als attaché crisisbeheer heb je vier belangrijke taken. Samen met partners werk je mee aan de monitoring van manifestaties, evenementen, incidenten en oefeningen en rapporteer je hier over. Je volgt specifieke dossiers op en je zorgt voor administratieve en operationele bijstand om zo een doortastend crisisbeheer tot stand te brengen. Tot slot werk je ook processen en procedures uit om een performante permanentie te verzekeren.

Denk je de juiste persoon op de juiste plaats te zijn? Aarzel dan niet om te solliciteren tot en met 10 augustus. Lees er hier de volledige functiebeschrijving op na en stel je kandidaat!

Benieuwd naar hoe het er in het Situation Center aan toegaat? Bekijk hier dan de video die je een beter beeld geeft.