Alle nieuwsberichten

Word een fraudebestrijdingsheld bij de BBI: experts, e-auditors en data scientists gezocht!

Online sinds

Des gens discutent entre eux.

In de voortdurende strijd tegen fiscale fraude en het waarborgen van een eerlijk belastingsysteem, speelt de FOD Financiën uiteraard een cruciale rol. 

Er zijn drie specifieke profielen die samenwerken om fraude op te sporen, te onderzoeken en te bestrijden: experts, e-auditors en data scientists. En zijn dit nu niet net de drie functies waar FOD Financiën nieuw talent voor zoekt?
Wil jij een spannende en uitdagende job in de wereld van fraudebestrijding? Dan zijn er meer dan interessante mogelijkheden voor jou!

  • Elk fraudedossier is anders. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Heb je interesse in fiscaliteit en beschik je over een echte speurdersmentaliteit? Dan kan je als Expert Fiscale Fraudebestrijding je talent ontplooien! Je werkt aan complexe vraagstukken en uitdagende onderzoeken. Je maakt deel uit van een dynamisch team dat samenwerkt om belastingfraude op te sporen en te bestrijden. Wil je mee de strijd aangaan tegen fiscale fraude? Met jouw expertise kan jij mee het verschil maken!
    Ontdek meer over de job van Experten fiscale fraudebestrijding (m/v/x) en solliciteer tot 12/06!   
  • Ben jij de Sherlock Holmes van de digitale wereld? Je mouwen opstropen om uiteenlopende dossiers uit te pluizen is haast jouw favoriete bezigheid? Met je skills in IT en fiscaliteit zoek je als e-Auditor naar sporen van fiscale fraude in de digitale data, maak je analyses en graaf je steeds verder. Afwisseling staat garant, want deze kantoortaken wissel je af met controleacties waarbij de onvoorspelbare dagen je tegemoet komen!
    Ontdek meer over de job van E-auditor (m/v/x) en solliciteer tot 12/06!   
  • Ben je fan van big data? En is het voor jou een piece of cake om uit grote databanken gegevens te halen en die te vertalen naar bruikbare informatie voor onze FOD? Dan kan je jouw expertise gebruiken als Data Scientist. Je vervult een voorbereidende speurdersrol en helpt je fraude-inspecteurs de weg te vinden in grote hoeveelheden complexe data.
    Ontdek meer over de job van Data scientist (m/v/x) en solliciteer tot 19/06!   

Wil je meer weten over de jobs bij de BBI? 

Wil je meer weten over deze jobs, mis dan niet de online infosessie (via Teams) op dinsdag 06 juni van 18 tot 19u.

Collega's van de FOD Financiën komen praten over hun job. Zo krijg je een duidelijk beeld van de vacatures.

Meer informatie vind je hier.