David Boribon

Selectieverantwoordelijke
Related Organization
Portret David Boribon

Wat houdt je werk in?

Ik sta in voor de rekruteringen bij de Regie der Gebouwen. Dat kan gaan om statutaire aanwervingen via procedures zoals die van Werkenvoor.be, maar ook om startbaanovereenkomsten of interne mutaties.
Mijn doel is de juiste profielen te bepalen en te vinden en mijn dagen staan dan ook vaak in het teken van selecties en interviews. Dat vormt een groot deel van mijn werk.

Ik zit ook in verschillende projectgroepen, zoals die over het onthaal van nieuwe medewerkers, het diversiteitsbeleid van onze instelling en de implementatie van nieuwe technologieën bij de Regie.

Wat zijn je favoriete aspecten van je job?

Ik vind dat er bij de Regie der Gebouwen een erg warme sfeer is! Bij de Regie ben ik in contact met mensen die ik waardeer en van wie ik elke dag weer iets nieuws opsteek. Wat ik erg waardeer, is het feit dat ik met mensen kan werken die zich ten volle voor hun projecten inzetten, maar ook gevoel voor humor hebben.

Ik vind ook dat de Regie der Gebouwen haar medewerkers aanmoedigt om hun kunnen te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Zelf heb ik trouwens de kans gekregen om verschillende materies te ontdekken en van job te veranderen binnen de Regie.

Welke essentiële competenties heeft een medewerker van de Regie der Gebouwen volgens jou nodig?

Die persoon moet zich willen inzetten, mag niet bang zijn om op andere mensen af te stappen en moet netwerken kunnen uitbouwen.


 

De Regie der Gebouwen moedigt haar medewerkers aan om hun kunnen te tonen en verantwoordelijkheid te nemen.

Ontdek deze werkgever

Related Organization