Hugues Malherbe

Projectmanager – Facility
Related Organization
Portret Hugues Malherbe

Vertel ons over je job

Het Facility-team staat in voor het onderhoud en het beheer van de gebouwen die de federale staat bezit en huurt.
Dat betekent o.a. onderhoudscontracten afsluiten en ter plaatse opvolgen, technische studies uitvoeren om verouderde installaties te vervangen en specifieke verzoeken van klanten behandelen.

Onze Facility-medewerkers zijn dus performant, verantwoordelijk en zelfstandig. Ze moeten niet alleen voldoende technische kennis hebben om bestekken op te stellen, maar ook een zekere administratieve kennis, zodat de wetgeving inzake overheidsopdrachten wordt nageleefd.
Het uiteindelijke doel van de Regie der Gebouwen is bij de federale overheid dé referentie voor Facility te worden.

Waarom doe je je job graag?

De Regie der Gebouwen is constant in ontwikkeling. Door onze nieuwe organisatie wordt ons interventiekader alsmaar groter en krijgen we elke dag meer verantwoordelijkheden. Die permanente uitdaging is een motivatiefactor.
Onze opdrachten omvatten ook een hele brede waaier aan taken en we werken veel op het terrein, in nauwe samenwerking met de klanten.
Ten slotte werken onze medewerkers in een aangename omgeving. Ze kunnen ook telewerken. Zo kunnen ze werk en privéleven optimaal op elkaar afstemmen.

 

De Regie biedt een aangename werkplek en de mogelijkheid om te telewerken, waardoor je werk en priveleven goed op elkaar kunt afstemmen.

Ontdek deze werkgever

Related Organization