Michelle Deraymaeker

HR Officer bij PersoPoint
Related Organization
Portret Michelle Deraymaeker

Welk parcours heb je afgelegd voor je bij je huidige werkgever kwam?   

Voor ik als HR Officer aan de slag ging bij Persopoint heb ik als management assistente gewerkt bij Fedict. Daar ben ik mijn professionele loopbaan begonnen. Ik verzorgde het secretariaat van 2 directeur-generaals en heb dat altijd met veel enthousiasme gedaan.  

Werken voor je huidige werkgever … Is dat volgens jou een voordeel?   

Voor mij is werken voor mijn huidige werkgever zeker een voordeel omdat ik mijn job en gezin perfect kan combineren. Een goed evenwicht tussen gezin en werk vind ik heel belangrijk. 

Welke selectieprocedure heb je doorlopen?    

Bij Fedict heb ik meegedaan aan een bevorderingsselectie en zo niveau B geworden. Met de oprichting van BOSA vond ik het tijd voor iets nieuws in mijn loopbaan. Ik ben zelf naar PersoPoint gestapt om te vragen of ze op zoek waren naar nieuwe dossierbeheerders.  

Hoe zou je je job beschrijven?    

Ik zou deze job omschrijven als een heel gevarieerde job, waar je elke dag nieuwe zaken bijleert. Elke dag is een nieuwe uitdaging!  

Herinner je je eerste werkdag?  

Op mijn eerste werkdag werd ik hartelijk onthaald door het team, ik kwam terecht in een dynamisch team en voelde me er onmiddellijk thuis.
Ik kreeg de nodige opleidingen en hulp om me te vervolmaken in mijn job.

Op welke verwezenlijking ben je het meest trots?

Ik ben begonnen met het behandelen van Franstalige dossiers, wat voor mij toch wel een hele prestatie was aangezien ik Nederlandstalig ben. Ik ben trots op het feit dat ik personeelsleden snel kan verder helpen als ze met vragen zitten.    

Wat zijn de pluspunten van deze job?

Er zijn heel veel pluspunten aan deze job, de vrijheid die je krijgt in je werk, alsook het vertrouwen van onze teamcoördinator. Maar vooral ook de personeelsleden helpen met de vragen die ze hebben in verband met hun dossier, daaruit haal ik veel voldoening.
 

Elke dag is een nieuwe uitdaging!

Ontdek deze werkgever

Related Organization