Natalia Stoyanova

Dossierbeheerder bij Medex
Portret Natalia Stoyanova

Wat houdt jouw job in? 

Ik ben dossierbeheerder bij de cel Medische Kosten van Medex en ik verwerk dossiers van arbeidsongevallen van a tot z. Dit gaat over terugbetalingen van medische kosten die gelinkt zijn aan arbeidsongevallen. Mijn job is heel afwisselend. 

Ik ben ook verantwoordelijk voor ongevallen met derden en heb veel contact met werkgevers en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast werk ik ook nog mee aan verschillende projecten binnen de cel. 

Wat vind je zo leuk aan je job? 

Elk dossier is uniek en specifiek. Het is leuk dat ik burgers kan helpen tijdens een moeilijke periode. Een ongeval is namelijk nooit fijn en het is belangrijk dat je je geld terugkrijgt. 

Het is ook een hele leuke werkomgeving. Ik krijg heel veel steun en hulp van mijn chef. Ze vertrouwt me en weet over welke capaciteiten ik beschik. Mijn collega’s weten dat ze bij mij terecht kunnen met hun vragen en ik help hen graag verder. Daar ben ik trots op. 

Krijg je genoeg mogelijkheden om jezelf te ontplooien? 

Ja, ik ben hier 8 jaar geleden gestart op niveau C en werk nu op niveau B. Je krijgt veel kansen om te groeien en jezelf te ontplooien. Je kan deelnemen aan selecties en opleidingen als je dat wilt. 

Wat zou je vertellen aan mensen die twijfelen om voor de FOD te komen werken? 

Niet twijfelen, gewoon doen! Je zal er geen spijt van krijgen. Het is een nieuwe ervaring met nieuwe collega’s in een leuke werkomgeving. Daarnaast geniet je van talloze voordelen. Werken voor de cel Medische Kosten staat gelijk aan een boeiende job met veel afwisseling, die je elke dag met plezier uitvoert. 

Je krijgt veel kansen om te groeien en jezelf te ontplooien.

Ontdek deze werkgever