Tijdelijke opdrachten

Op een bepaald moment kan een overheidsdienst talenten nodig hebben voor specifieke projecten.  Als hij die niet zelf in huis heeft, kan die overheidsdienst gebruikmaken van de Special Federal Forces of van Talent Exchange

De rode draad daarbij is steeds: het optimaal inzetten van competenties binnen de hele federale overheid of in organisaties die lid zijn van Talent Exchange.

Special Federal Forces

Talent Exchange

Als federaal ambtenaar kan je via de Special Federal Forces tijdelijk meewerken aan een project bij een andere federale organisatie.  Als je merkt dat je over de gevraagde ervaring of competenties beschikt, kun je je hulp aanbieden zodat de aanvragende organisatie er gebruik van kan maken gedurende de periode die in de vacature vermeld staat

Via Talent Exchange kun je tijdelijke opdrachten uitvoeren bij andere organisaties die lid zijn van het netwerk. Je kan ingaan op dit soort opdracht als de organisatie waarvoor je werkt deel uitmaakt van het Talent Exchange-netwerk.  Je werkt dan voor een periode van 6 tot 12 maanden in een andere omgeving.  Wil je weten of je organisatie deel uitmaakt van het netwerk? De leden vind je op de Talent Exchange-website.

Voor wie?

Je kan aan een tijdelijke opdracht deelnemen als je statutair of contractueel ambtenaar (van onbepaalde duur) bent. 

Waar vind je deze vacatures?

Deze vacatures vind je op Werkenvoor.be, in de wekelijkse mailing met vacatures of op onze sociale netwerken.

Maak zeker gebruik van de zoekfilters. Zo kan je een tijdelijke opdracht vinden die je interesseert. 

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Alle vacatures voor opdrachten via de Special Federal Forces of Talent Exchange worden op Werkenvoor.be gepubliceerd.  In je online account kun je aangeven dat je via onze nieuwsbrief op de hoogte wil worden gehouden van nieuwe vacatures.  Nog niet geabonneerd?

Je kan je abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief en op specifieke mailings die je zal ontvangen wanneer een beschikbare job met je CV matcht. Open je accountinstellingen en vink de mailings aan die je graag zou ontvangen.

Overige nuttige info