Solliciteren

De federale overheid is de grootste werkgever van het land en is voortdurend op zoek naar gemotiveerd personeel om onze teams te versterken. Hiervoor organiseren wij selectieprocedures op basis van objectieve en wetenschappelijk verantwoorde methoden.

Werken voor de federale overheid begint op Werkenvoor.be

 • Vind een job die bij je past

  Welk opleidingsniveau of hoeveel werkervaring je ook hebt, we bieden jobs aan in alle domeinen (IT, HR, de gezondheidszorg, veiligheid...) en voor elk soort profiel.

 • Solliciteer

  Heb je een vacature gezien die je interesseert ? Wil je alle kansen benutten ? We leggen je stap voor stap uit hoe je kan solliciteren en geven je enkele tips.

 • Onze selectietests

  Moet je één of meer tests afleggen bij Werkenvoor.be ? Vind hier meer informatie over de inschrijving, het verloop van de testen en je resultaten.

 • Resultaten 

  Ben je geslaagd voor alle selectietests voor één van onze jobs? Wij leggen je uit hoe je het resultaat van een procedure kan begrijpen en hoe de laureatenlijst werkt.

Procedures die voor iedereen toegankelijk zijn

Gelijke kansen zijn de leidraad bij onze selectieprocedures.  Om gelijke kansen te waarborgen, kunnen personen met een handicap, leerstoornis of ziekte tijdens hun selectieproces gebruikmaken van redelijke aanpassingen.