Vind een job die je ligt

Op Werkenvoor.be vind je een uitgebreid aanbod aan vacatures in de overheidssector.  

Wat voor opleidingsniveau of welke beroepservaring je ook hebt, wij bieden jobs aan in alle domeinen (IT, HR, de gezondheidszorg, veiligheid...) en voor elk soort profiel. Dit biedt je dus tal van mogelijkheden om een job te vinden die je ligt.

Vind een job op basis van je profiel en je verwachtingen

Op onze website publiceren we dagelijks nieuwe vacatures, zowel voor de federale organisaties als voor andere overheidsinstellingen (gemeenten, regionale overheden enz.).

Om gemakkelijker te kunnen zoeken, kun je de beschikbare vacatures op basis van verschillende criteria filteren: taal, diploma, type contract, functiedomeinen, werkgever enz.

Je kan ook vacatures zoeken via de zoekfunctie met behulp van trefwoorden. 

Voor bepaalde kritische functies en jobs waarvoor wij een groot aantal kandidaten zoeken, organiseren wij doorlopend selectieprocedures. Het bijzondere daaraan is dat de tests regelmatig worden georganiseerd en de procedure dus korter is. Wij raden je aan de vacature altijd aandachtig te lezen, zodat je geen bijzonderheden van deze procedure over het hoofd ziet.

  • Ben je geïnteresseerd in een bepaalde vacature?

    We leggen je stap voor stap uit hoe je kan solliciteren en hoe onze selectieprocedures verlopen.

  • Werk je al bij de federale overheid? 

    Wil je doorgroeien, je heroriënteren of een nieuwe impuls geven aan je loopbaan? Ontdek wat we je te bieden hebben!

  • Een managementfunctie zoeken

    Ontdek de deelnemingsvoorwaarden en de verschillende stappen van de procedure.

Dankzij onze nieuwsbrief mis je geen enkele vacature

In onze nieuwsbrief vind je de recente vacatures die beschikbaar zijn op Werkenvoor.be. Via je online account kan je je voor de nieuwsbrief inschrijven. Zo mis je geen enkele vacature.

Ben je nog niet geabonneerd?

Je kan je abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief en op specifieke mailings die je zal ontvangen wanneer een beschikbare job met je cv matcht. Open je accountinstellingen en vink de mailings aan die je graag zou ontvangen.

De federale overheid investeert al jarenlang sterk in acties om gelijke kansen voor iedereen te waarborgen. Dat doen we met name door te zorgen voor aanpassingen aan de selectietests, voorrang bij aanwerving en arbeidspostaanpassingen.  Ontdek welke acties we ondernemen om ervoor te zorgen dat iedereen toegang tot werk heeft.