Openbloeien

dankzij een

boeiende job

is

Image
Werken voor .be

De jobmarkt biedt een ruime waaier aan carrièremogelijkheden. Wat maakt dat je zou moeten kiezen voor de federale overheid? Daar zijn genoeg redenen voor!

EB_vele mogelijkheden

Werkgever met oneindig veel opportuniteiten 

De federale overheid omvat een pak organisaties en is daarmee de grootste werkgever van het land. Wat al die organisaties doen, is van essentieel belang: samen zorgen ze ervoor dat alles naar behoren verloopt in ons land. 

Kiezen voor de overheid, is kiezen voor een werkgever die jouw talenten waardeert en ze ten dienste stelt van de samenleving. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar gemotiveerd personeel om onze teams te versterken.

We bieden je een brede waaier aan carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden en je kan ervan op aan dat je verrijkende uitdagingen voorgeschoteld krijgt.

Iedereen kan voor ons solliciteren, ongeacht gender, seksuele geaardheid, religie of handicap. Verschillen tussen mensen zien we net als een meerwaarde op de werkvloer.
 

Waarom werken voor de federale overheid?

EB_waarom werkenvoor.be

Impact op ons land

Voor de federale overheid werken, betekent dat je in onze samenleving mee de dingen in beweging brengt en zo een impact hebt op het leven van miljoenen mensen om je heen. 
De overheid heeft invloed op veel geledingen binnen de samenleving, waarbij de levenskwaliteit van burgers altijd voorop staat. Als je voor ons kiest, kan je mee de fundamenten leggen voor de samenleving van morgen.

Jezelf blijven ontwikkelen, een hele carrière lang

Kies je voor de federale overheid, dan kies je voor een carrière waar je jezelf professioneel en persoonlijk kan blijven ontwikkelen. Onze verschillende werkgevers moedigen je aan om je competenties uit te breiden via een gevarieerd opleidingsaanbod.

Daarnaast kan je je loopbaan op elk moment in handen nemen. Hoe? Door de balans op te maken van je werk en je motivatiebronnen tijdens individuele loopbaanbegeleiding! Je kan ook nieuwe horizonten verkennen dankzij de interne carrièremogelijkheden. Want als jij succesvol bent, dan maakt dat ons ook sterker!

Je evenwicht vinden

Een gelukkige medewerker is een efficiënte medewerker! Dat blijkt uit tal van studies en dat is ook wat de ervaring ons leert. Het hoeft dus niet te verbazen dat de federale overheid heel wat belang hecht aan een goede balans tussen werk en privé.
De federale overheid is een werkgever die de focus legt op het welzijn van haar personeelsleden. Door je de nodige autonomie of verantwoordelijkheden te geven, of via flexibele werkuren en telewerk, willen we ervoor zorgen dat je job op je noden is afgestemd. Alleen zo kan je het beste van jezelf geven.

Wat zijn je voordelen? 

Bij elke functiebeschrijvingen zie je wat het basisloon is voor de job in kwestie. Wil je een inschatting die beter is afgestemd op je eigen situatie? Gebruik dan onze salarissimulator om te ontdekken welk salaris je bij ons kan verdienen!

Naast je salaris, biedt de federale overheid ook andere vergoedingen en voordelen:

  • een voordelige hospitalisatieverzekering
  • tussenkomst in de kosten voor telewerk
  • gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • voordelen en interessante aanbiedingen via Benefits@Work
  • allerlei sociale voordelen binnen de organisatie
  • en veel meer!

Onze waarden

Zegt het je wat om je in te zetten voor het algemeen belang en maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen? En vind je het belangrijk om respectvol en in een sfeer van vertrouwen te werken, waarbij professionaliteit voorop staat? Als je je hierin kan vinden, dan zit je goed bij de federale overheid!

Want als je voor ons gaat werken, dan ga je het engagement aan om tijdens je werk rekening te houden met deze fundamentele waarden: het algemeen belang, maatschappelijke verantwoordelijkheid, respect, vertrouwen en professionalisme. Die waarden vormen de leidraad tijdens ons werk en zijn een garantie voor kwalitatieve overheidsdiensten. 

Gelijke kansen voor iedereen

Iedereen kan voor ons solliciteren, ongeacht gender, seksuele geaardheid, religie of handicap. Verschillen tussen mensen zien we net als een meerwaarde op de werkvloer. 

Wil je graag werken bij de federale overheid?