Zahra

Teamcoach op de controledienst

Hoe zou je je functie aan vrienden of familie omschrijven? 

Mijn rol bij de RVA als teamcoach op de dienst controle houdt in dat ik mijn team begeleid en coach in hun controleactiviteiten. We zorgen ervoor dat de sociale wetgeving wordt nageleefd en dat de uitkeringen correct worden toegekend. Het is een uitdagende maar bevredigende positie waarbij ik mijn coaching- en begeleidingsvaardigheden kan inzetten om een bijdrage te leveren aan een eerlijk en rechtvaardig sociaal vangnet. 

Wat vind je leuk aan je job / Wat maakt je trots op je werk? 

Wat ik echt waardeer aan mijn baan is de mogelijkheid om een verschil te maken in het leven van mensen door ervoor te zorgen dat sociale uitkeringen op een eerlijke en rechtmatige manier worden toegekend. Het maakt me trots om te zien dat mijn team effectief samenwerkt en bijdraagt aan het handhaven van de integriteit van het socialezekerheidsstelsel. Bovendien geniet ik van de uitdagingen die elke dag met zich meebrengt en de mogelijkheid om mijn team te motiveren en te begeleiden. 

Waarom ben je bij RVA gaan werken? 

Mijn keuze om bij RVA te gaan werken is voortgekomen uit mijn passie voor sociaal beleid en mijn wens om een positieve impact te hebben op de gemeenschap. RVA staat bekend om zijn inzet voor het waarborgen van sociale zekerheid, en ik waardeer het sterk dat diversiteit hoog in het vaandel staat. Het bewuste streven naar diversiteit en inclusie was voor mij een belangrijke reden om voor RVA te kiezen, omdat ik geloof in een werkomgeving waar iedereen welkom is, ongeacht afkomst, geloof of andere achtergronden. Bovendien bood de functie van teamcoach me de mogelijkheid om mijn coaching- en begeleidingsvaardigheden verder te ontwikkelen en een verschil te maken in een belangrijk maatschappelijk domein. 

Hoe zou je de werksfeer in één woord omschrijven? 

Samenwerkend. De werksfeer op de dienst controle van de RVA is sterk gericht op samenwerking. We streven ernaar om als team effectief te werken, waarbij open communicatie en onderlinge ondersteuning centraal staan. Het is een omgeving waarin iedereen gemotiveerd is om gezamenlijke doelen te bereiken en waarin teamgeest hoog in het vaandel staat, in lijn met de waarden van diversiteit en inclusie. 

Het maakt me trots om te zien dat mijn team effectief samenwerkt en bijdraagt aan het handhaven van de integriteit van het socialezekerheidsstelsel.

Ontdek deze werkgever