Alle nieuwsberichten

5 dingen die je moet weten over onze taaltesten

Online sinds

Wil je je taalkundige vaardigheden testen? Werkenvoor.be biedt je een brede waaier aan testen die aangepast zijn aan jouw behoeften en niveau!

  1. Onze taaltesten staan open voor iedereen. Elke persoon die zijn kennis van één de drie landstalen wil laten testen, kan hiervoor bij ons terecht. 
  2. We organiseren testen en reiken taalcertificaten uit voor bestuurszaken en gerechtszaken (voor het gerechtspersoneel en magistraten). Afhankelijk van het niveau bestaan onze testen uit verschillende modules die verschillende vaardigheden toetsen: luisteren, lezen, spreken en schrijven. Vul deze vragenlijst in om de test te vinden die bij jouw situatie past!
  3. Het aantal beschikbare plaatsen voor onze mondelinge modules is beperkt per dag om onze evaluatoren in staat te stellen kwalitatief hoogstaand werk te leveren. Het kan daarom zijn dat het moeilijk is om een plaats te bemachtigen. Je vindt een overzicht van beschikbare sessies in je online account.
  4. Elke eerste vrijdag van de maand worden 's ochtends handmatig nieuwe data online gezet voor de mondelinge modules. Hiermee worden testmomenten opengezet voor binnen drie maanden.   In juli worden bijvoorbeeld de plaatsen voor oktober gepubliceerd. Het gebeurt ook dat sommige kandidaten zich uitschrijven en hun plaats opgeven. Controleer dus regelmatig je online account.
  5. Onze examens worden het hele jaar door georganiseerd. Je kan je inschrijven via je online account, afhankelijk van je beschikbaarheid en de aangeboden data. Onze assessoren nemen echter ook verlof tijdens de zomer, dus de plaatsen zullen beperkter zijn in juli en augustus.  

Wil je meer weten over ons aanbod van taaltesten? Bekijk dan ons overzicht.