Alle nieuwsberichten

Fedasil lanceert pak nieuwe vacatures

Online sinds

Twee medewerkers van Fedasil in interactie met een persoon die op een bankje zit

Fedasil, het federaal agentschap voor de opvang van asielzoekers, is op zoek naar meer dan 60 nieuwe krachten. Het gaat om zeer uiteenlopende jobs voor het hoofdkantoor in Brussel. De vacatures worden de komende weken geleidelijk aan gelanceerd.

Fedasil heeft als taak om de opvang en begeleiding van asielzoekers in België te coördineren. Het is in de eerste plaats dan ook bekend om de opvangcentra die het beheert. Om aan zijn kerntaken te voldoen, kan het agentschap ook rekenen op ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Brussel, waar enkele algemene diensten zijn ondergebracht.

Ter versterking van die diensten in het hoofdkantoor is Fedasil de komende periode op zoek naar heel wat nieuwe medewerkers. Het gaat om jobs gelinkt aan hr, boekhouding, overheidsopdrachten, managementondersteuning,… Wil jij jouw talenten inzetten voor de uitvoering van het asielbeleid? Hieronder vind je onze vacatures. We zullen dit nieuwsbericht updaten van zodra er nieuwe vacatures zijn.
 

  • Adviseur informatieveiligheid (m/v/x) - 1 plaats

    De adviseur informatieveiligheid (AIV) is verantwoordelijk voor het onderhoud en ontwikkeling van de beveiligingsstrategie van het Agentschap en dit in overeenstemming met de geldende wetgeving en de minimale normen waarop het Agentschap zich baseert. Hij bepaalt samen met het directie-generaal de risiconiveaus die aanvaardbaar zijn voor het Agentschap. Nauw samenwerkend met de functionaris voor gegevensbescherming (DPO) en de dienst ICT, bestaat zijn opdracht uit raadgeven, stimuleren, documenteren en controleren. 

    Je bent houder van een master bij voorkeur in IT/Informatiebeveiliging. Je beschikt bij voorkeur over een professioneel certificaat inzake beveiligingsbeheer (CISSP, CISM, ISO27001). En je hebt een professionele ervaring in minstens twee van de volgende domeinen die samen ten minste 6 jaar bedragen: risicobeheer, informatieveiligheid, informatica.  

    Interesse ? Lees de volledige functiebeschrijving en solliciteer tot en met 23/06/2024.  

Andere jobs bij Fedasil

Vind je niet meteen je gading? Geen nood, Fedasil lanceert ook regelmatig vacatures buiten het hoofdkantoor. Wil je komen werken voor de operationele diensten in Brussel (direct gelinkt aan de opvang), voor de regiokantoren in Antwerpen en Luik of voor de opvangcentra verspreid over heel het land, hou dan de jobaanbiedingen op de website van Fedasil in de gaten.