Alle nieuwsberichten

Lanceer je carrière bij FOD Financiën met de Jobdays@FIN

Online sinds

Heb jij het gevoel dat er meer in je zit dan je huidige job je biedt? Is het tijd voor een carrière-upgrade? Of ben je (bijna) afgestudeerd en helemaal klaar om erin te vliegen?

Tijdens deze jobdays ontdek je waarom de FOD Financiën de perfecte werkplek is! Drie dagen lang openen ze speciaal voor jou hun deuren naar een wereld van mogelijkheden om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Leer de collega’s kennen en wie weet ontdek je jouw toekomstige job.

Want yep, er zijn tal van openstaande plaatsen. Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Lees dan even verder, want dit wil je niet missen!

Wat staat er op het programma?

  • Stands van de verschillende administraties: Maak kennis met de gezichten van de FOD Financiën. Hun ambassadeurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.
  • Infosessie FOD Financiën: Leer de FOD beter kennen door een meeslepende infosessie met levendige voorbeelden en kom meer te weten over de belangrijke rol van FOD Financiën in de samenleving.
  • Sollicitatiespot: Een job gezien die bij je past? Schrijf je ter plaatse in voor de vacature. Ze helpen je om een account aan te maken en geven je sollicitatietips.

Waar en wanneer?

Je kan ze vinden in Antwerpen, Gent en Brussel, telkens doorlopend van 16 uur tot 19 uur. Je kiest zelf het tijdsslot dat het best in jouw agenda past.

Bijkomende info & inschrijvingen?

Bekijk nu de website van de FOD Financiën.