Alle nieuwsberichten

Top Skills: kom meer te weten over de job van federaal topmanager

Online sinds

Hand met nagellak op een bureau

Als topmanager bij de federale overheid heb je een job met heel wat impact. Niet alleen op de werkvloer maar ook op de maatschappij. Heb jij de ambitie om een topfunctie op te nemen en zo het verschil te maken? Neem dan op 30 mei deel aan Top Skills, een infomoment waar je zelf je vragen aan topmanagers kan stellen.

Overweeg je om op korte of iets langere termijn te kiezen voor een job als federaal topmanager? Mis dan zeker Top Skills niet, dat plaatsvindt op 30 mei in de voormiddag. Zit je agenda op dat moment al vol, dan mag je je ook altijd inschrijven voor de Franstalige editie in de namiddag.

Tijdens het event lichten we de selectieprocedure voor federale topfuncties in detail toe, zo weet je waaraan je je kan verwachten en ben je beter voorbereid. Aansluitend organiseren we een interactieve sessie met topmanagers waarbij je de kans krijgt om hen jouw vragen te stellen.

Zowel online als ter plekke

Heb je momenteel nog geen ervaring als leidinggevende maar mik je hoog? Dan raden we je aan enkel het onlinegedeelte van het event te volgen, waarin de selectieprocedure aan bod komt. Heb je wel de nodige ervaring, dan kom je nu al in aanmerking voor topfuncties. Kom in dat geval zeker ter plekke bij de FOD BOSA het event integraal bijwonen. Je krijgt immers niet elke dag de kans om in gesprek te gaan met federale topmanagers!

Bekijk hier het volledige programma en schrijf je in.

Niet zomaar een job

Wil je graag nu al meer weten over de job van federaal topmanager? Dat kan! We zetten voor jou op een rijtje wat de functie zo bijzonder maakt, geven je de verschillende stappen van de selectieprocedure mee en delen een getuigenis van twee topmanagers. Klik hier voor meer informatie!