Icoon medewerker zonder foto

Ik begon op 1 juli 2019 als inspecteur dierenarts bij het FAVV in de sector primaire productie bij de Lokale controle-eenheid (LCE) Henegouwen te Bergen.

Na een loopbaan van 26 jaar als zelfstandig dierenarts wou ik een nieuwe uitdaging aangaan en de functie van inspecteur in Bergen biedt vele aspecten die me onmiddellijk aantrokken. En ik ben niet teleurgesteld. Integendeel, de vele taken die vaak complex zijn, zijn inderdaad fascinerend en zeer gevarieerd. 

Of het nu gaat om import-export en de verschillende wetten die specifiek zijn voor Europa en voor de verschillende derde landen, of het nu gaat om zaken die verband houden met de verschillende diersoorten (huisdieren, runderen, paarden, schapen, geiten, pluimvee, ...). Er is geen tekort aan diversiteit en stelt me in staat om me te ontwikkelen en open te bloeien. 

Bovendien zijn mijn directe collega's en het team waarin ik werk erg vriendelijk en tonen ze een zeer grote motivatie en enthousiasme, waardoor de kennis op een goede manier met elkaar gedeeld wordt.

Na een loopbaan van 26 jaar als zelfstandig dierenarts wou ik een nieuwe uitdaging aangaan.

Ontdek deze werkgever