Portret Vanessa

Ik werk sinds 2005 als managementassistent bij de Regionale Directie van DG Controle. Mijn dienst staat in voor de coördinatie van de Lokale Controle-Eenheden (LCE’s) en heeft teams onder zich die bijdragen aan een grotere uniformiteit binnen onze LCE’s. Deze teams vormen samen de Nationale Implementatie- en Coördinatie-Eenheid (NICE).

Mijn tweeledige functie zorgt ervoor dat ik niet alleen in aanraking kom met administratieve en organisatorische elementen, maar ook met technischere aspecten. Deze job gaf me meer inzicht in het werk dat onze controleurs en inspecteurs dagelijks op het terrein uitvoeren en de manier waarop een LCE functioneert. Bovendien is een managementassistent binnen de Regionale Directie ook deels dossierbeheerder. Dit zorgt voor meer variatie binnen het takenpakket.

Ik sta, onder andere, in voor de opvolging van personeelsdossiers en het bijhouden van de personeelsplannen. Daarnaast organiseer ik vergaderingen en specifieke events binnen DG Controle. Verder verzorg ik ook de verslaggeving van meetings en ben ik verantwoordelijk voor de algemene communicatie via mail, telefoon en briefwisseling met interne en externe partijen.
Wat maakt mijn job echt leuk? Dat is het plezier dat ik haal uit de vele contacten met mijn collega’s. Hen helpen met vragen en problemen geeft mij voldoening! Ik krijg ook vertrouwen van het management om zelf initiatieven te nemen en mezelf te ontplooien zodat ik nieuwe uitdagingen kan aangaan. Hierdoor ga ik elke dag met de glimlach naar het werk! :-)

Ik ga elke dag met de glimlach naar het werk!

Ontdek deze werkgever