Giselda

Programmamanager/strategisch adviseur
Related Organization
Portret Giselda

Ik werk al 10 jaar met volle goesting voor de Pensioendienst. Ik ben gestart als projectassistent en nu ben ik programmamanager/strategisch adviseur. Ik hop van project naar project in zeer uiteenlopende domeinen: formulieren digitaliseren, het onthaal op afspraak organiseren, een opleiding uitwerken, schrijven voor de website, onze digitale dienstverlening uitbouwen, ... 

Zo heb ik de organisatie in zo goed als al haar facetten leren kennen en een multidisciplinair netwerk uitgebouwd van gedreven business experten, ICT’ers, communicatiespecialisten, strategen, … Zowel binnen als buiten de organisatie. Want samenwerken en op zoek gaan naar synergieën voor de burger zit in ons DNA ingebakken. 

Je hebt vaak ook niet de indruk dat je voor één van de grootste instellingen van de sociale zekerheid werkt, maar eerder in een familiale KMO met korte communicatielijnen en veel ruimte voor initiatief. 

Wat ook bijzonder is: IEDEREEN die je tegenkomt - je kapper, de winkelbediende, de leerkracht van je kinderen, jijzelf, … - wordt ooit ‘klant’ van de Pensioendienst. 

Indrukwekkend vind je niet? De vragen op het familiediner moet je er wel bijnemen.

Ik werk voor de strategische cel van het departement Pensioenrechten. Ik werk mee aan de uitbouw en realisatie van de strategie van het departement: ik adviseer het management en leid veranderingsprojecten in digitale pensioencommunicatie.

Ontdek deze werkgever

Related Organization