Regie der Gebouwen

Medewerkers Regie der Gebouwen

Wie zijn we?

Als vastgoedbeheerder van de Federale Staat optimaliseren wij de huisvesting van de
verschillende federale overheidsdiensten door hen een moderne en functionele werkomgeving aan te bieden die aangepast is aan hun behoeften. Hierbij is rationeel en duurzaam energiegebruik belangrijk.

Wij houden ook het federaal architecturaal en historisch patrimonium in stand.

Onze kernactiviteiten bestaan uit 3 pijlers:

  • Vastgoedbeheer
  • Renovatie, restauratie en bouw
  • Onderhoud en facility

In totaal beheren we zo’n 6,7 miljoen m², verspreid over een 900-tal gebouwensites, waarvan 2/3 eigendom is van de Federale Staat en 1/3 wordt gehuurd. 

Onze eigen kantoren zijn verspreid over gans het land: een hoofdzetel in Brussel en 7 regionale diensten. 

Projecten in de kijker

We beheren heel wat emblematische sites, zoals het AfricaMuseum in Tervuren, het Jubelpark, Bozar, de Koninklijke serres, het Museum voor Natuurwetenschappen en de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten in Brussel, maar ook de vele gerechtsgebouwen, gevangenissen en kantoorgebouwen van de federale overheidsdiensten die verspreid zijn over het ganse land. 

Onze waarden

De waarden die wij uitdragen zijn integriteit, verantwoordelijkheidszin, professionalisme, samenhorigheidsgevoel, dienstverlening
en klantgerichtheid. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen gewaardeerd, erkend en gerespecteerd wordt op de werkvloer, ongeacht zijn of haar geslacht, huidskleur, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid of herkomst.
 

Onze troeven

Bij ons kan je terecht voor unieke projecten, een reële autonomie en gevarieerde verantwoordelijkheden en taken. Dit in een moderne en aangename werkomgeving, met heel wat opleidings- en evolutiemogelijkheden. 

Wij bieden ook interessante voorwaarden en een aantrekkelijk loonpakket, een fijne teamsfeer en een goed evenwicht tussen werk en privéleven.

Ontdek ook de 10 goede redenen om bij ons te werken
 

Wie zoeken we?

Ben je proactief en leergierig? Hou je van uitdagingen en ben je geïnteresseerd in vastgoed en architectuur?

Wij zoeken vooral technische profielen zoals architecten, ingenieurs, werfcontroleurs en tekenaars. Liefst met een specialisatie in HVAC, bouw, elektromechanica of elektriciteit. 

Daarnaast zoeken we dikwijls juridische en financiële profielen en ook goede IT’ers zijn altijd welkom!

Aan de slag bij ons

Wij hebben een goed georganiseerd onthaalbeleid. 

Op je eerste werkdag krijg je van onze personeelsdienst een uitgebreide uitleg over onze organisatie en werking. Vervolgens word je in je eigen dienst verwelkomd door een meter of een peter.  

Je krijgt een opleidingsplan op basis van je functie en competenties. 

Jaarlijks wordt er een onthaaldag georganiseerd zodat je alle nieuwe medewerkers op een informelere manier kan leren kennen.